Linnex vaikuttaa pitkään

Linnexin vaikutus on useimpia muita markkinoilla olevia lämpölinimenttituotteita voimakkaampi ja pitkäkestoisempi. Tuotetta myytiinkin aluksi vain ammattilaisten, kuten naprapaattien, fysioterapeuttien ja kiropraktikoiden käyttöön, mutta se on täysin turvallinen myös itsehoitoon. Koska vaikutus kestää pidempään, on normaaliin ja aktiiviseen elämään palautuminen nopeampaa, mikä monien tutkimusten mukaan edistää paranemista pelkkään lepoon verrattuna.

Usein kiputiloista kärsivät käyttävät sisäisesti nautittavia kipulääkkeitä, jotka rasittavat mahaa ja suolistoa. Kipeytyneet lihakset saattavat johtaa myös pahentuneisiin asentovirheisiin, jotka turhaan rasittavat terveitä lihaksia, ja pahentavat näin ongelmaa entisestään. Linnex lämmittää lihaksia suoraan kipukohdassa ja vaikuttaa pitkään!

Mihin lihasvoidetta käytetään?

Kuntoharjoittelu

Oikein suunniteltu kuntoharjoittelu kasvattaa lihaksia, lisää koordinaatiokykyä ja nopeutta sekä vahvistaa luustoa ja niveliä. Verryttely ja lämmittely ovat olennainen osa harjoittelua ja niiden tarkoituksena on ennaltaehkäistä loukkaantumisia ja lihasvaurioita sekä nostaa suorituskykyä.

Tehokas, kova harjoittelu aiheuttaa kuitenkin lähes aina pieniä vaurioita lihassyissä. Ne korjaantuvat itsestään, mutta lihakset voivat tuntua jäykiltä ja aroilta jonkun aikaa. Kyseessä on ns. harjoittelukipu, joka on vain merkki siitä, että harjoittelusi on ollut tehokasta. Ainutlaatuisen lämpövaikutuksensa ansiosta, Linnex on tehokas apu lihasjäykkyyksiin ja rasitusvammoihin. Sitä sivellään ohuesti kipukohtaan ja annetaan vaikuttaa. Tutustu käyttöohjeeseen ennen käyttöä ja käänny lääkärin tai muun ammattilaisen puoleen, mikäli oireet jatkuvat.

 

 

Ennaltaehkäisy

Linnexiä kannattaa käyttää myös ennaltaehkäisevästi, sekä ennen että jälkeen harjoittelun, sillä se nopeuttaa lihasten lämpenemistä ja edistää verenkiertoa. Harjoittelu ja palautuminen tehostuvat, koska Linnexin vaikutus kestää useita tunteja. Lämmittävän tunteen ansiosta, lihakset eivät tunnu aroilta ja jäykiltä harjoittelun aikana tai sen jälkeen.

Linnexin käyttö vaikuttaa ennaltaehkäisevästi venähdysten ja rasitusvammojen syntymiseen. Lisäksi se rentouttaa väsyneitä lihaksia liikunnan jälkeen.

Linnex on erittäin riittoisaa, sillä tehokkuutensa ansiosta ohut kerros tuotetta riittää. Se säilyy huoneenlämmössä kahden vuoden ajan.

Lajit, joiden harjoitteluun Linnex soveltuu:

Linnex sopii käytettäväksi apuna kaikenlaisessa urheilussa ja liikunnassa.

Esimerkkejä lajeista, joihin Linnex soveltuu erityisen hyvin ja joiden yhteydessä sitä kannattaa käyttää jo enneltaehkäisevästi:

  • Kuntosaliharjoittelu
  • Kaikki juoksulajit
  • Pyöräily
  • Crossfit
  • Yleisurheilu
  • Jalkapallo
  • Jääkiekko
  • Hiihto
  • Esterataharjoittelu OCR
  • Kamppailulajit

Usein kysyttyä

Miten Linnex eroaa muista lämpölinimenteistä ja -voiteista?

Linnexin vaikutus on useimpia muita markkinoilla olevia tuotteita voimakkaampi ja pitkäkestoisempi. Sen vaikutus tuntuu 5-15 minuutin kuluessa lämmittävänä, joskus hieman polttavanakin tunteena iholla.

Millaiseen käyttöön Linnex soveltuu?

Linnex on ns. lämpölinimentti lihaksille ja nivelille, jos kärsit esim. noidannuolesta, hiirikädestä, revähtymistä tai lihasjäykkyydestä. Tuotetta voidaan myös käyttää ennaltaehkäisevästi kuntoilun yhteydessä.

Mihin Linnexiä ei tule käyttää?

Varo levittämästä Linnexiä herkälle iholle. Nivukset, kaula ja kasvot ovat tällaisia alueita. Avoimiin haavoihin, limakalvoille tai silmiin Linnexiä ei saa levittää. Lämpimässä Linnexin vaikutus tehostuu entisestään, joten älä myöskään käytä Linnexiä ennen saunomista, solariumia, auringonottoa tai lämmintä suihkua. Muista myös pestä kädet käytön jälkeen, mikäli olet koskenut voiteeseen!

Milloin Linnexiä ei tule käyttää?

Linnex ei sovellu ensiavuksi akuutteihin vaivoihin, joihin liittyy voimakasta turpoamista, punoitusta tai vaikeaa kipua. Linnexiä ei myöskään suositella raskaana oleville tai imettäville äideille, astmaatikoille, alle 12-vuotiaille lapsille tai sellaisille henkilöille, joilla on todettu salisylaatti- tai mentoliallergia.

Miten Linnexiä tulee käyttää?

Sivele Linnexiä 1-2 ohutta kerrosta suoraan kipukohtaan. Käsittely voidaan toistaa tarvittaessa noin neljän tunnin välein. Muista, että vaikutus ilmenee vasta n. 5-15 minuutin kuluttua levityksestä. Liikunta lisää aineen vaikutusta.

Kuinka Linnexiä tulee säilyttää?

Säilytä Linnex-puikkoa huoneenlämmössä, lasten saavuttamattomissa.

Aiheuttaako Linnex sivuvaikutuksia?

Linnexin ei ole todettu aiheuttavan sivuvaikutuksia, mutta henkilöiden, joilla on todettu salisylaatti tai mentoliallergia ei tule käyttää Linnexiä. Lievä punoitus kuuluu asiaan, eikä ole haitallista. Punoitus on merkki pintaverenkierron tehostumisesta. Ota välittömästi yhteyttä lääkäriin, mikäli Linnexiä joutuu ruuansulatuskanavaan! Ota yhteyttä lääkäriisi myös, jos vaivat eivät helpotu tai jos Linnexin käyttö aiheuttaa odottamattomia iho- tai muita allergiareaktioita.

Tilaa uutiskirje