Ale!

Juzo Hostess 2582 kompressio-hoitosukkahousut

146,00  125,00 

Juzo Hostess tuotteissa ajaton läpikuultavuus yhdistyy erinomaiseen kulutuksen kestävyyteen. Neulos on hengittävää eikä hiosta. Sukkahousut istuvat mukavasti vyötäröllä, umpikärkinen. Housuosa on erittäin joustavaa neulosta, joten sukkahousut soveltuvat useimmille vartalotyypeille ja myös raskauden aikana.
Kompressioluokka 2 (lääkinnällinen paine nilkassa 23-32mmHg)
Milloin:
* kun luokka 1 ei enää riitä pitämään väsymystä/turvotusta kurissa
* leikkausten jälkihoito
* suonikohjut, jotka aiheuttavat turvotusta

Kengänkoot: 37-42

Poista

Tuoteinfo

Juzo Hostess 2582
Ohut, hengittävä, läpikuultava ja miellyttävä lääkinnällinen umpikärkinen kompressiosukkahousu. Erittäin joustava housuosa jokaiselle vartalotyypille, myös raskauden aikana. Sopivat vyötärönympärykselle 80-140cm.
Sinulle, jolla on turvotusta, suonikohjuja, trombooseja (veritulppa) tai säärihaava tai muuten haluat tehokkaat ja kauniit lääkinnälliset kompressiosukkahousut.
Nilkka- ja pohjemitta, mitta polven alapuolelta sekä vyötärönympärysmitta ratkaisevat mikä standardikoko sinulle sopii. Umpikärkinen standardikoko sopii kengännumeroille 37-42 (jalan kokopituus 23,5-26,5cm). Koon määrittämiseksi mittaa sääresi ympärysmitat oheisen mittatilauslomakkeen mukaisesti. Ota mitat mieluiten heti aamulla. Tulosta kaavake ja täytä mitat siihen. Vertaa mittoja kokotaulukkoon ja jos ne pysyvät yhden ja saman koon puitteissa niin löydät sinulle sopivan koon. Mikäli olet epävarma, lähetä tiedot meille niin autamme sinua löytämään sopivan mallin/koon.

Juzo Mittatilauslomakkeet

Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme arkisin.

Lisäinfo

Paino 250 g