Ale!

Meal Measure painonhallinta

11,00 

Meal Measure on havainnollinen ja äärimmäisen yksinkertainen väline, jonka avulla opit syömään oikein, oikeankokoisia annoksia. Iänkaikkinen lautasmalli toimii, mutta pelkkä tietoisuus sen olemassaolosta ei auta painonhallinnassa. Meal Measure tuo lautasmallin tehokkaasti käytäntöön.
– helppo käyttää, sopii useimpiin lautasiin
– selkeät annostelutilat proteiineille, hiilihydraateille, hedelmille ja vihanneksille
– kestää konepesun

Esittelyvideo

Varastosaldo Varasto tilapäisesti loppu
Tuotetunnus (SKU): MEAL Osasto:

Kuvaus

Haluatko pudottaa painoasi tai pitää painosi kurissa?
LCHF, kivikautisruokavalio, raaka ruoka, paasto, GI-metodi… Erilaisia dieettivaihtoehtoja tulee ja menee, mutta yksi pysyy.  Ainoa varma menetelmä painonhallintaan on, että syöt vain sen verran kuin kulutat.
Nopeat dieetit eivät auta muuttamaan elintapoja pysyvämmin, joten kilot tulevat korkoineen takaisin, kun palaat entisiin tapoihisi.  
Meal Measure on havainnollinen ja äärimmäisen yksinkertainen väline, jonka avulla opit syömään oikein, oikeankokoisia annoksia. Iänkaikkinen lautasmalli toimii, mutta pelkkä tietoisuus sen olemassaolosta ei auta painonhallinnassa. Meal Measure tuo  lautasmallin tehokkaasti käytäntöön.
Aseta Meal Measure lautaselle ja täytä eri ravintoaineille varatut tilat ruoalla. Sinun ei tarvitse punnita ruokaa. Sinun ei myöskään tarvitse arvailla, onko annoskokosi oikea  ja ravintoarvoiltaan tasapainoinen. Saat aina oikean määrän proteiinejä, hiilihydraatteja sekä vihanneksia ja hedelmiä.
Meal Measurin avulla mitoitat helposti myös puoli annosta, mikäli tilanteesi edellyttää  vähäisempää energian saantia ja nopeampaa painon pudotusta.
Kun olet annostellut ruokasi, edessäsi on ravintoarvoiltaan ja energiasisällöltään tasapainoinen, terveellinen ateria, joka täyttää useimpien ravintoasiantuntijoiden suositukset.
Voit valmistaa ruokasi totuttuun tapaan, välttäen kuitenkin ylimääräistä rasvaa. Ratkaisevaa on uusi annoskoko. Nostettuasi Meal Measure -muotin tiskiin voit levittää ruoan lautaselle tasaisemmin ja lisätä halutessasi vielä vihanneksia, jolloin annos näyttää suuremmalta.
Nauti siis hyvällä omatunnolla – ilman ruoka-aineiden punnitusta tai hankalaa kalorien laskentaa!

Meal Measurin testitulokset: Hei! Kyllä näyttää asetelmat lautasella kauniilta Meal Measure ansiosta. Aloittaessani testin painoni oli 81.4kg. Seurasin painon kehitystä säännöllisesti kerta viikkoon ja hiljaksiin havaitsin sen putoavan. Nyt tänään vaaka näytti 77.7kg, siis kehitystä oikeaan suuntaan on tapahtunut. Liikuin testin aikan yhtä paljon, kuin ennen testiä. Veren sokerikin on pysynyt paremmin tavoitelukemissa, eikä ole tullut suuria vaihteluita. Lautasen koko on vaihtunut pienemmäksi, mutta aijon käyttää Meal Measurea jatkossa. Se todella helpottaa annoksen koon suunnittelussa. Kohdallani testi sii onnistui todella hyvin.
__________________________
Hei! Olen katsonut, että syön enemmän vihanneksia ja salaattia. Perunaa, riisiä tai pastaa vähän ja lihaa, kalaa tai kanaa enemmän. Painoni on pudonnut noin 2 kg, tosin pääsiäisenä tuli vähän takapakkia kun söin suklaamunia. Ruokavaliolla ja liikunnalla saan kyllä painoni putoamaan. Meal Measure on hyvä kun siitä näkee mitä kannattaa syödä ja kuinka paljon. Voin suositella! Kiitos!
__________________________________
Hei! Nyt olen käyttänyt Meal Measurea reilun kuukauden. Käyttö on ollut yllättävän helppoa ja nyt osaa jo arvioida ruoka-annosten koon silmämääräisestikin. Paino on tullut hiukan alaspäin ja hedelmät ja vihannekset ovat tulleet lisäksi ruokavalioon.
__________________________________
Hei! Meal Measure oli mielestäni ensin aikas kömpelö laite, mutta totuttuani siihen se auttoi annosten koon pitämisen kohtuullisena ja kun oppi jaottelemaan proteiinin ja vihannekset oikean koon mukaan alkoi homma sujua. Ensin alkuun tein liian isoja annoksia, mutta oppiihan sitä kun vaan jaksaa tehdä tämän avulla annokset niin homma sujuu. Aioin jatkossakin käyttää Meal Measurea annosten koon pysymisessä kohtuullisena ja se auttaa myös painon hallinnassa. ystävällisin terveisin
_________________________________
Huomenta ja mukavaa alkanutta työviikkoa
Minulla on ollut annoslautanen nyt noin kuukauden ajan ja haluaisin muutaman asian tuoda esille : – lautanen ohjaa hyvin eri ravintoryhmien annosteluun ja ns. lautasmallin käyttöön, mutta mielestäni kasvisten osuus saisi olla puolet lautasesta eli niille iso, yhtenäinen alue (ei kahta erillistä pientä ). Tärkkelys ( pasta, riisi tai peruna ) ja proteiini ( liha, kana jne ) on hyvä annostella olemassaoleviin ”kuppeihin”. – myös annoskokoa lauanen ohjaa hyvin – keittoruuille, joita painonhallinnassa myös suositaan, lautanen ei sovi – minulla henkilökohtaisesti on tietoa näistä asioista painonhallinnan ryhmän ohjaajana, mutta ns. maallikolle lautanen antaisi vielä enemmän tukea valintoihin. Niinpä aion viedä ideaa seuraavaan ryhmään ja ottaa malliksi omaa lautasta mukaan. – oma paino tippuu hiljalleen nimenomaan kasvisten määrää lisäämällä ja aterioiden välistä napostelua vähentämällä. Olen huomannut, että painonpudotusvaiheessa syö herkästi aterioilla liian vähän ja kevyesti, jolloin hetken kuluttua on jo uusi nälkä ja napostelun vaara lisääntyy. Eli toisille lautanen ohjaa syömään vähemmän ja toisille enemmän, mutta kaikille laadukkasti ja oikeaoppisesti ravintoaineita ajatellen !!! Hyvää ja aurinkoista kevättä
______________________________________
Kiitos, kun tulin valituksi Meal Measure-testiryhmäänne. Kokemus oli kaikin puolin positiivinen. Oli hienoa saada omaan ruokailuun ulkopuolista tukea ja varmuutta. Käytin lautasmallia annostellessani lounastani ja päivällistäni. Sen perusteella oli helppo jaotella lautaselle oikeantyyppinen annos. Aion käyttää lautasmallia jatkossakin – ikään kuin varmuutena siitä, etten sorru vääriin tapoihin. Erityisen tyytyväinen olen siitä, että olen oppinut jälleen syömään vihreän sektorin aineksia monipuolisesti. Aion pitää oppimastani kiinni ja pitää ruokailutottumukseni oikeanlaisina hautaan asti. Kiitos tästä erittäin mielenkiintoisesta mahdollisuudesta. Mukavaa alkavaa kevättä.
______________________________________

Lisätiedot

Paino 130 g (gramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Meal Measure painonhallinta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *