Leggingsit & Shapewear

FarmaCell Shapewear on sarja innovatiivisia, korkealaatuisista materiaaleista valmistettuja muotoiluasusteita hyvinvointisi edistämiseen.

Teknisen rakenteensa ja laadukkaiden materiaaliensa ansiosta tuotteet hierovat ja muotoilevat vartaloa.

Tyylikkäät ja kestävät Shapewear-tuotteet on valmistettu Italiassa.

Näytetään kaikki 8 tulosta


Leggingsit & Shapewear
Suoraan muodin metropolista, Italiasta tarjoamme nyt muotoilevia asusteita ja leggingsejä naisille. Prestonilta saat laadukkaat tuotteet suoraan maahantuojalta ilman välikäsiä, joten hinnatkin ovat todella houkuttelevat!

Valikoima kattaa kaiken mukavista kuntoiluun, kuntosaliharjoitteluun, lenkkeilyyn ja joogaan suunnitelluista leggingseistä täydellisesti istuviin, siluettia hoikentaviin, muotoileviin asusteisiin. Voit valita mm. ohuet mikrokuitushortsit, joissa on korkea vyötärö, muotoilevat mikrohierovat capri-housut tai täyspitkät, korkeavyötäröiset leggingsit.

Saatuamme tilauksesi käsittelemme sen nopeasti ja lähetämme tuotteet suoraan Närpiön varastostamme. Näin voimme useimmiten taata todella nopean 1-2 päivän toimitusajan.

Asiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa. Jos sinulla on kysyttävää, soita meille arkisin klo 8.00-15.00 numeroon 06-2243622 tai lähetä sähköpostia: info@napra-rehab.fi