Meistä

Preston on suomalainen, kuluttajille suunnattu lifestyle-brändi. Toiminnan taustalla on Napra-Rehab Oy, joka on toimittanut verenkierto-ongelmien sekä tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoitoon tarkoitettuja tuotteita ammattikäyttöön jo yli 30 vuoden ajan. Hyvinvoinnin parantamiseen ja terveyden ylläpitämiseen tarkoitettujen tuotteiden kysyntä on lisääntynyt jatkuvasti myös kuluttajien keskuudessa. Preston on perustettu tätä tarkoitusta varten ja tuotevalikoimasta löytyy tuotteita urheiluun, työhön ja matkustamiseen sekä eri elämäntilanteisiin.
Verkkokaupan tuotevalikoimaan sisältyy niin kompressiosukkia, tukivälineitä, kuin monenlaisia muitakin hyvinvointia ja elämänlaatua parantavia tuotteita.

Yrityksen perustajalla, naprapaatti David Strömbäckillä, on vuosikymmenten pituinen kokemus hoitoalalta, erityisesti verenkierto-ongelmien sekä tuki- ja liikuntaelinten sairauksien hoidosta. Hän on toiminut myös edelläkävijänä alan tuotteiden maahantuonnissa ja myynnissä. Napra-Rehabin toiminta on aina perustunut laatuun, toimitusvarmuuteen sekä henkilökohtaiseen ja ystävälliseen asiakaspalveluun. Samojen arvojen pohjalle perustuu myös Prestonin toiminta. Kaikilla työntekijöillämme on pitkä kokemus alalta ja vankka tietämys tuotteiden toimivuudesta.

Ympäristöystävällinen nettikauppa

Olemme Prestonilla panostaneet yksilölliseen palveluun ja kestävään kehitykseen yrityksen perustamisesta 1991 lähtien. Meille kaikki asiakkaat ovat yhtä tärkeitä riippumatta siitä, oletko henkilöasiakas vai suuri yritys.

Olemme aina pyrkineet työskentelemään eettisesti ja haluamme, että asiakkaammekin tuntevat toimintaperiaatteemme.

Näin me toimimme:

 • Tuotteemme valmistetaan yleensä EU:n alueella. Tärkeimmät toimittajamme tulevat Saksasta, Italiasta, Tanskasta, Ruotsista, Virosta ja Liettuasta.
 • Tilaamme suuria määriä kerralla, mikä vähentää tavarakuljetuksia.
 • Meillä on oma varasto Närpiössä, josta lähetämme kaikki tilaukset suoraan asiakkaalle. Seuraamme huolellisesti laatua ja toimitusten oikeellisuutta.
 • Pyrimme pitämään asiakaspalautukset ja tuotevaihdot mahdollisimman vähäisinä tarjoamalla henkilökohtaista asiakaspalvelua. Tämä vähentää kuljetusten aiheuttamia ympäristövaikutuksia.
 • Koska vastaamme itse tilausten käsittelystä ja pakkaamisesta, asiakkaiden palautukset ja tuotteiden vaihdot ovat huomattavasti vähäisempiä.
 • Ystävällinen asiakaspalvelumme opastaa asiakkaita oikean tuotteen valinnassa, mikä vähentää tarvetta palauttaa tai vaihtaa tuotteita.
 • Käytämme ympäristöystävällisiä pakkausmateriaaleja.
 • Tuotteet on pakattu materiaaleihin, jotka säilyttävät tuotteen laadun ja toimivuuden.
 • Pyrimme myymään laadukkaita tuotteita, jotka kestävät ja palvelevat pitkään. Hyväksymme valikoimiimme kestäviä tuotteita ja opastamme niiden hoidossa ja käytössä mahdollisimman pitkän käyttöiän takaamiseksi.
 • Kohtelemme ihmisiä, eläimiä ja kaikkea elämää kunnioittavasti, emmekä näin ollen voi hyväksyä eettisesti kestämätöntä tuotantoa.
 • Tuotteemme on suunniteltu tekemään elämästäsi terveempää ja mukavampaa. Haluamme, että nautit olostasi! Ehkä voit myös ilahduttaa läheisiäsi eettisesti tuotetuilla, huomaavaisilla ja hyödyllisillä lahjoilla.

Yrityksille ja terveydenhuoltoalan ammattilaisille suunnattu verkkokauppamme www.napra.fi on myös uudistunut. Tuotevalikoima on laaja ja sisältää kompressiosukkia, lääkinnällisiä tukisukkia, ortopedisiä tukia, ergonomiatuotteita sekä lihashuoltotuotteita. Lisäksi tuotteitamme myyvät valikoidut jälleenmyyjät ympäri Suomen.


Preston Enterprice tuo maahan Euroopassa valmistettuja laatutuotteita ja harjoittaa verkkokauppaa. Yritys on Ab Napra-Rehab Oy:n tytäryhtiö.
Preston Enterpricen tavoitteena on varmistaa, että asiakkaat voivat hankkia laadukkaita keittiövälineitä helposti – parhaaseen mahdolliseen hintaan – verkkokaupan kautta. Pyrimme siihen, että kaikki tarjoamamme tuotteet löytyvät varastostamme ja lähetämme ne jo samana päivänä, mikäli tilaus saapuu ennen klo 14.
Preston Enterprice omistaa verkkokauppa preston.fi:n lisäksi myös verkkosivustot www.villapaidat.fi, www.linnex.fi ja www.arctic-caveman.com.

Villapaidat.fi tarjoaa laajan valikoiman villapaitoja Irlannista ja Norjasta. Nämä villapaidat tunnetaan ainutlaatuisesta lämmönsäätelykyvystään ja kestävyydestään. Se, että tuotteemme ovat ympäristöystävällisiä, eettisesti tuotettuja ja kestäviä, on tärkeä osa yrityksemme arvoja. Villapaidat

Linnex on erittäin tehokas lämpölinimenttipuikko lihasongelmiin ja -kipuun sekä jännityksen lievittämiseen selässä, hartioissa ja niskan alueella. Lue lisää Linnexistä täältä: Linnex

Arctic Caveman on korkealuokkaisiin keittiövälineisiin erikoistunut verkkokauppa. Täältä löydät mm.  käsin taotut keittiöveitset Saksasta, rouheat nahkaesiliinat ja paljon muuta ruuanlaittoon ja grillaukseen. Jos olet laatutietoinen kotikokki, joka arvostaa ammattitason välineitä järkevään hintaan, käy osoitteessa www.arctic-caveman.com

Tilaa Prestonin uutiskirje