Meistä

Preston on suomalainen, kuluttajille suunnattu lifestyle-brändi. Toiminnan taustalla on Napra-Rehab Oy, joka on toimittanut verenkierto-ongelmien sekä tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoitoon tarkoitettuja tuotteita ammattikäyttöön jo yli 30 vuoden ajan. Hyvinvoinnin parantamiseen ja terveyden ylläpitämiseen tarkoitettujen tuotteiden kysyntä on lisääntynyt jatkuvasti myös kuluttajien keskuudessa. Preston on perustettu tätä tarkoitusta varten ja tuotevalikoimasta löytyy tuotteita urheiluun, työhön ja matkustamiseen sekä eri elämäntilanteisiin.
Verkkokaupan tuotevalikoimaan sisältyy niin kompressiosukkia, tukivälineitä, kuin monenlaisia muitakin hyvinvointia ja elämänlaatua parantavia tuotteita.

Yrityksen perustajalla, naprapaatti David Strömbäckillä, on vuosikymmenten pituinen kokemus hoitoalalta, erityisesti verenkierto-ongelmien sekä tuki- ja liikuntaelinten sairauksien hoidosta. Hän on toiminut myös edelläkävijänä alan tuotteiden maahantuonnissa ja myynnissä. Napra-Rehabin toiminta on aina perustunut laatuun, toimitusvarmuuteen sekä henkilökohtaiseen ja ystävälliseen asiakaspalveluun. Samojen arvojen pohjalle perustuu myös Prestonin toiminta. Kaikilla työntekijöillämme on pitkä kokemus alalta ja vankka tietämys tuotteiden toimivuudesta.

Yrityksille ja terveydenhuoltoalan ammattilaisille suunnattu verkkokauppamme www.napra.fi on myös uudistunut. Tuotevalikoima on laaja ja sisältää kompressiosukkia, lääkinnällisiä tukisukkia, ortopedisiä tukia, ergonomiatuotteita sekä lihashuoltotuotteita. Lisäksi tuotteitamme myyvät valikoidut jälleenmyyjät ympäri Suomen.

Tilaa Prestonin uutiskirje