Linnex linimentti

22,00 

Tehokas lämmittävä linimenttipuikko.

Supertehokas linimenttipuikko niskan, hartioiden ja selän alueen jännitystilojen ja lihasvaivojen lievitykseen.

Varastosaldo Varastossa
Tuotetunnus (SKU): LINNEX Osasto:

Kuvaus

Linnex-linimentti sisältää salisyylihappoa, kapsaisiinia ja mentolia lihasten lämmittämiseen ja rentouttamiseen. Ohut sively on riittävän tehokas.

Linnex-linimentti on myös erittäin tehokas ennaltaehkäisevästi käytettynä venähdysten ja rasitusvammojen välttämiseksi. Linnex vaikuttaa myös lihaksia rentouttavasti liikunnan jälkeen.

Emme suosittele jos olet yliherkkä salisylaateille.
Linimenttipuikko sisältää 50 gr ja säilyy 2 vuotta huoneenlämmössä.

Miten Linnex eroaa muista lämpölinimenteistä ja -voiteista?
Linnexin vaikutus on useimpia muita markkinoilla olevia tuotteita voimakkaampi ja pitkäkestoisempi. Tämän vuoksi tuotetta myytiinkin aluksi vain ammattilaisten kuten naprapaattien, fysioterapeuttien ja kiropraktikoiden käyttöön.
Koska vaikutus kestää pidempään, potilas voi palata nopeammin normaaliin, aktiiviseen elämään, mikä tutkimusten mukaan useimmiten edistää paranemista pelkkään lepoon verrattuna.
Usein kiputiloista kärsivät myös rasittavat turhaan terveitä lihaksia ja pahentavat näin ongelmaa entisestään. Linnex vaikuttaa siellä missä kipu on rasittamatta mahaa ja suolistoa!

Miten Linnexiä tulee käyttää?
Sivele linimenttiä 1-2 ohutta kerrosta suoraan iholle. Käsittely voidaan toistaa tarvittaessa noin neljän tunnin välein. Muista, että vaikutus ilmenee vasta n. 10-15 minuutin kuluttua levityksestä. Liikunta lisää aineen vaikutusta.

Lisätiedot

Paino 90 g (gramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Linnex linimentti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *