Enemmän kuin tavallinen tukisukka.

Essential+ on vallankumouksellinen, korkean teknologian tuote. Kaksinkertainen, joustava neulos takaa täydellisen istuvuuden ja mukavuuden päivittäisessä käytössä. Sisempi puuvilla- ja kashmirneulos tuntuu erittäin pehmeältä ihoa vasten. Napakka ulompi mikrokuituneulos on kestävä ja tyylikäs. Huomaat eron heti. Polven kohdalla ei ole kiristävää resoria, iholle ei jää painaumajälkiä ja asianmukainen anatominen istuvuus edistää tehokkaasti verenkiertoa.

Miksi Essential+?

Tutkimus ja kehitys uusimpien RelaxSan-kompressiosukkien taustalla

Essential+ on tehokas kompressiosukka, jossa on asteittain polvea kohden vähenevä paine.  Se on kehitetty ratkaisemaan useimmat lääkinnällisiä tukisukkia tarvitsevien verenkierto-ongelmat. Kompressiosukat voivat joskus tuntua hankalilta käyttää; liiallinen puristus polven kohdalla voi jättää ikäviä painaumia ja pahimmassa tapauksessa jopa heikentää verenkiertoa. Essential+ tarjoaa laskimoiden vajaatoiminnasta kärsiville täydellisesti istuvan ja toimivan tuotteen jokapäiväiseen elämään. Essential+ on mittavan tutkimus- ja kehitystyön tulos. Se on valmistettu ainutlaatuista materiaaleista uusinta kudontatekniikkaa hyödyntäen.

Ainutlaatuinen tukisukka

Unisex-sukat kaksinkertaisesta neuloksesta
Essential+ on CE-hyväksytty lääkinnällinen tuote, joka on suunniteltu ja valmistettu Italiassa uusimmalla tekniikalla ja parhaista materiaaleista. Kaksinkertaisessa rakenteessa yhdistyvät ulompi, tehokkaasti tukeva mikrokuituneulos ja sisäinen, ihanan pehmeä kashmir-puuvillaneulos. Valmistajalla on vuosien kokemus jalkojen verenkierto-ongelmia hoitavien ja ennaltaehkäisevien, lääkinnällisten tuotteiden kehityksestä ja valmistuksesta. Essential+ on sekä miehille että naisille sopiva polvipituinen Unisex-sukka, jossa on 23-32 mmHg:n kompressio. Sukat ehkäisevät jalkojen väsymystä ja turvotusta tehostamalla laskimoiden toimintaa ja verenkiertoa.

Mukavuutta ja hyvinvointia jaloillesi
Keskivahva, asteittain polvea kohden vähenevä kompressio stimuloi verenkiertoa ja takaa paremman istuvuuden.

Suojaa bakteereilta ja hajuilta
X-Static® -hopealanka jalan keskiosassa parantaa sukkien antibakteerisia ominaisuuksia ja estää hajujen muodostumista. Vaikutus pysyy muuttumattomana pitkässäkin käytössä ja useiden pesujen jälkeen.

Tyylikästä monipuolisuutta
Linjakkaat sukat sopivat kaikkiin tilanteisiin ja tarjoavat taattua mukavuutta työhön ja vapaa-aikaan.

Siellä missä sinäkin
Kotona, töissä, matkoilla

Miksi ESSENTIAL+ on niin miellyttävä?

SÄÄRIOSAN MATERIAALIOMINAISUUDET (polvesta nilkkaan)

SISÄNEULOS: KASHMIR

 • Luonnollinen: 100 % aitoa kashmirivillaa
 • Lämmin: eristää paremmin kuin mikään muu kuitu ja pitää sinut lämpimänä (kashmir pitää lämmön jopa kahdeksan kertaa paremmin kuin merinovilla). Kashmir säätelee tehokkaasti myös kehon lämpötilaa eikä hikoiluta.
 • Pehmeä ja kevyt: kashmirvilla on pehmeämpää ja kevyempää kuin lampaanvilla, joten sukat tuntuvat erityisen pehmeiltä ja ylellisiltä.
 • Hengittävä: haihduttaa kosteutta ja pitää ihon kuivana.
 • Hajujen muodostumista estävä: kosteutta haihduttavien ja antimikrobisten ominaisuuksiensa ansiosta kashmir estää bakteerien kasvua ja hajujen muodostumista.
 • Lämpöä säätelevä: pitää lämmön kylmällä ja haihduttaa kosteutta kuumalla. Soveltuvat näin ollen käytettäväksi kaikkina vuodenaikoina, kaikissa olosuhteissa.

SISÄNEULOS: PUUVILLA

 • Luonnollinen: korkealaatuinen, aito puuvilla hellii jalkojasi.
 • Kestävä ja mukava: puuvilla on hypoallergeeninen materiaali, joka ei ärsytä herkintäkään ihoa.
 • Hengittävä: haihduttaa kosteutta ja pitää ihon kuivana.
 • Lämpöä säätelevä: pitää lämmön kylmällä ja haihduttaa kosteutta kuumalla. Soveltuvat näin ollen käytettäväksi kaikkina vuodenaikoina, kaikissa olosuhteissa.

ULKONEULOS: MICROLON® MICROFIBRE 

 • Pehmeä ja erittäin kevyt: ainutlaatuinen, erittäin kevyt mikrokuitumateriaali tukee tehokkaasti, mutta tuntuu pehmeämmältä ja mukavammalta jalassa muihin, yleisesti käytettyihin synteettisiin kuituihin verrattuna.
 • Hengittävä: haihduttaa kosteutta ja pitää ihon kuivana.
 • Kestävä: kestää kulutusta eikä repeydy helposti.

JALKATERÄOSAN MATERIAALIOMINAISUUDET (nilkasta varpaisiin)

KANTAPÄÄ, JALKAPOHJA JA VARVASOSA: JOUSTOPUUVILLA

 • Luonnollista, poikkeuksellista mukavuutta ja pehmeyttä jalkojesi alla.

JALAN KESKIOSA JA KAARI: X-STATIC® HOPEAKUITU