Om oss

Preston är ett finländskt livsstilsvarumärke för konsumenter. Verksamheten drivs av Napra-Rehab Oy, som redan i 30 års tid har fungerat som återförsäljare av produkter för vård av problem i stöd- och rörelseorgan. Tidigare har produkterna främst sålts för yrkesbruk, men med tiden har de blivit allt populärare också bland vanliga konsumenter, eftersom de vid sidan av att vårda problem också lämpar sig för att upprätthålla hälsan. Vi har grundat Preston för att alla ska få tillgång till vårt utbud, som innehåller produkter för idrott, jobb och resor, samt produkter för specialbehov under olika livsskeden.

Företagets grundare, David Strömbäck, har en lång bakgrund inom vårdbranschen, framförallt när det gäller att behandla problem med blodcirkulationen och sjukdomar i stöd- och rörelseorganen. David har också varit en föregångare på att importera och sälja produkter som behandlar den här typen av besvär. Napra-Rehabs verksamhet grundar sig på hög kvalitet, leveranssäkerhet samt personlig och snabb kundservice, och samma värderingar gäller också för Prestons verksamhet. Alla våra anställda har lång erfarenhet av branschen och ett stort kunnande om de produkter vi säljer.

Hållbar e-handel
Napra-Rehab har sedan starten 1991 jobbat för en personlig och hållbar verksamhet.
För oss är alla kunder lika viktiga oavsett om du är en enskild kund eller ett stort företag. Vi har alltid strävat till att jobba etiskt och att våra kunder skall känna till på vilket sätt vår verksamhet är hållbar.

Så här jobbar vi:

  • Våra produkter tillverkas i regel inom EU. Våra viktigaste leverantörer är verksamma i Tyskland, Italien, Danmark, Sverige, Estland och Litauen.
  • Vi beställer stora mängder per gång, vilket minskar antal varutransporter.
  • Vi har eget lager i Närpes därifrån vi postar alla order direkt till dig. På så sätt kan vi hålla koll på kvalitet och att rätta produkter skickas i väg.
  • Vi strävar till att hålla kundreturer och varubyten på låg nivå, genom en personlig kundbetjäning. Detta minskar miljöbelastningen från transporter.
  • Eftersom vi själva övervakar orderhantering och packning blir kundreturerna och byte av varor mycket färre.
  • Vår vänliga kundbetjäning hjälper och guidar våra kunder att välja rätt produkt och på så sätt minskar vi även behovet av returer och varubyten.
  • Vi använder miljövänliga förpackningsmaterial när vi skickar dina varor
  • Produkterna är förpackade i material som bevarar produktens kvalitet och funktion
  • Vi strävar till att sälja kvalitetsprodukter som håller och fungerar länge. Vi strävar till att minska slit och slängtrenderna.
  • Våra produkter är framtagna för att göra ditt liv friskare och lättare, vilket gör att du kan njuta mer av livet och kanske även glädja andra i din omgivning.

Vi behandlar människor, djur och allt levande med respekt och vi godkänner därför ingen produktion som inte är etiskt hållbar.

Vi har också förnyat www.napra.fi, vår webbshop som säljer produkter för företag och yrkesfolk inom hälsovårdsbranschen. I vårt breda produktutbud ingår stödstrumpor, medicinska stödstrumpor, ortopediska stöd, ergonomiprodukter och produkter för muskelvård. Produkterna säljs också via utvalda återförsäljare runtom i Finland.


Preston Enterprice bedriver import och webbhandel av kvalitetsprodukter tillverkade inom Europa och är ett dotterbolag till Ab Napra-Rehab Oy.

Preston Enterprice importerar kvalitetsprodukter och ser till att slutkunder via näthandeln kan köpa varor till bästa möjlig pris. Vi strävar till att ha alla produkter i lager och skickar dem samma dag förutsatt att beställningen kommer in före klockan 14. Preston Enterprice äger förutom preston.fi även 3 andra hemsidor, www.www.villapaidat.fi www.linnex.fi och www.arctic-caveman.com

Linnex är ett högeffektivt värme-liniment vid muskelbesvär, värk och spänningar i rygg, axlar och nacke. Ni kan läsa mer om Linnex här: Linnex

Villapaidat importerar och säljer Norska och Irländska ulltröjor av högsta kvalitet.

Arctic Caveman är en webbshop för kvalitetsprodukter till köket. Här hittar ni bland annat handsmidda köksknivar från Tyskland, läderförkläden och andra tillbehör.
Om du är intresserad av matlagning och kvalitetsprodukter kolla in  www.arctic-caveman.com

Beställ Preston nyhetsbrev