Comfortex NeckRest Omega

28,00 

Puhallettava päätuki niskalihaksille ja -nikamille.

Pituus: 450 mm
Leveys: 230 mm
Paksuus: 120 mm

Varastosaldo Varasto vähissä

Kuvaus

NECKREST OMEGA päätuki on muotoiltu antamaan kunnollisen tuen päälle levossa. Sitä voidaan käyttää niskasäryn kuntoutuksessa tai ehkäisemään vaivojen syntymistä.
Siinä on erittäin isot reunaosat muihin puhallettaviin niskatukiin verrattuna, ja ne antavat parhaan mahdollisen tuen päälle kylkiasennossa. Tämä antaa lisälievitystä niskalihaksille. Voimakkaan tuen saanti mahdollistaa sen sopimisen kaiken tyyppisille niskoille, myös pitkäkaulaisille henkilöille. Lyhytkaulaiset henkilöt voivat säätää painetta pienemmäksi saadakseen yksilöllisesti räätälöidyn tuen päälle.
Jos tyyny tuntuu liian kovalta voi vain päästää ulos ilmaa, kunnes saa haluamansa tuen. Tärkeintä on saada kokeilemalla juuri oikea paksuus jokaiselle käyttäjälle. Tämä mahdollisuus löytyy NeckRest Omegasta.
Niskan taakse tuleva osa on tehty mahdollisimman ohueksi, jottei pää työnny tarpeettomasti eteenpäin istuttaessa esim. bussissa, junassa tai lentokoneessa. Tämä on ollut lähtökohtamme muotoillessamme Comfortex NeckRest Omegaa.
Se ei ehkä näytä samanlaiselta kuin muut puhallettavat niskatuet, mutta se toimii paljon paremmin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Comfortex NeckRest Omega”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *