Italialaista laatua

Italia, tuo vaatetuksen ja muodin mestarimaa, ei petä tukisukkavalikoimallaankaan. Voimmekin lämpimästi suositella RelaxSanin tuotteita.
Tuotteet on sertifioitu kansainvälisten lääkinnällisten standardien mukaisesti ja niillä on lääkinnällisille tuotteille myönnetty CE-merkintä sekä FDA-, Oeko-Tex-, ISO9001- ja ISO13485-sertifioinnit.
Sukissa on polvea kohden asteittain vähenevä kompressio virallisen lääkinnällisen standardin, ENV 12718, mukaan. Merkitty takuupaine on mitattu (mmHG) nilkan kohdalta.
Anatomisesti muotoillut sukat/sukkahousut eivät kiristä epämukavasti polven tai reiden kohdalta, ja ne on valmistettu parhaan mahdollisen lääkinnällisen tehon saavuttamiseksi.

Tuotevalikoima on laaja ja vaihtelee ohuista naisten sukista ja sukkahousuista urheilusukkiin ja lääkinnällisiin kompressiosukkiin.

RelaxSan Microfiber Line

Ennaltaehkäisevät tukisukat polvea kohden vähenevällä paineella jalkojesi parhaaksi

RelaxSan on kattava tuotesarja polvisukkia, stay-upeja, sukkahousuja ja raskaussukkahousuja odottaville äideille. Tuotteissa on polvea kohden aleneva paine, ja ne ennalta ehkäisevät ja hoitavat jalkojen verenkierto-ongelmia. RelaxSan-tuotesarja on tulosta vuosien kokemuksesta ja tuotekehityksestä lääkinnällisten 1 CE- luokan määräysten mukaisesti. RelaxSan-tuotteet on valmistettu korkealaatuisesta, kahteen kertaan kehrätystä tekstiilikuidusta, mikä tekee niistä erityisen mukavia ja ihoystävällisiä. Anatomisesti muotoiltu kantapää takaa hyvän istuvuuden. Saatavana kahdessa eri kompressioluokassa, 12-17 mmHg (kevyt kompressio) ja 18-22 mmHg (keskivahva kompressio).

Microfiber Line on ohuiden tukisukkien valikoima naisille.

Saatavana seuraavissa kompressioluokissa:

70 DEN – kevyt kompressio (12-17 mmHg)
– sinulle, jolla on lieviä verenkierto-ongelmia ja niiden ennalta ehkäisyyn
140 DEN – keskivahva kompressio (18-22 mmHg)
– sinulle, jolla on lievää turvotusta, vähäisiä suonikohjuja tai olet raskaana

Microfiber Line -tuotteita on saatavana polvisukkina, stay-upeina ja sukkahousuina sekä omina sukkahousumalleinaan raskaana oleville naisille.

RelaxSan ESSENTIAL+

Essential+ on CE-hyväksytty lääkinnällinen tuote, joka on suunniteltu ja valmistettu Italiassa uusimmalla tekniikalla ja parhaista materiaaleista. Kaksinkertaisessa rakenteessa yhdistyvät ulompi, tehokkaasti tukeva mikrokuituneulos ja sisäinen, ihanan pehmeä kashmir-puuvillaneulos. Valmistajalla on vuosien kokemus jalkojen verenkierto-ongelmia hoitavien ja ennaltaehkäisevien, lääkinnällisten tuotteiden kehityksestä ja valmistuksesta. Essential+ on sekä miehille että naisille sopiva polvipituinen Unisex-sukka, jossa on 23-32 mmHg:n kompressio. Sukat ehkäisevät jalkojen väsymystä ja turvotusta tehostamalla laskimoiden toimintaa ja verenkiertoa.

Relaxsan Compression Sport

Compression Sport on toimiva ja mukava urheilusukka hänelle, joka arvostaa laatua.

Unisex-mallia, saatavana 6 eri koossa.

Sukat ovat kevyet, hengittävät ja lämpöä säätelevät Dryarn-kuidun ansiosta.
Sopii kaikille liikkujille – niin kuntoilijoille kuin huippu-urheilijoillekin.
Anatomisesti muotoiltu kantapää ja saumaton varvasosa tekevät sukista erittäin mukavat käytössä.
Sukat lämmittävät talvella ja pitävät jalat viileinä kesällä.